Reparare Graco Ultra Handheld – Schimb supapa de evacuare

Dacă pistolul Graco Ultra sau UltraMax nu presurizează și nu pulverizeaza vopsea, există posibilitatea ca supapele de evacuare să fie murdare sau deteriorate. În acest caz, acestea pot fi scoase și testate. Pentru asta pur și simplu le deșurubați. Apoi puteți verifica dacă supapele sunt lipite sau dacă există un defect mai grav și trebuie înlocuite. Supapa de evacuare nu este nevoie să fie curățată frecvent, doar daca pulverizarea este redusa sau stopata.

Notă de siguranță: Pentru a repara și înlocui unitatea de pompă a Graco Ultra și Graco UltraMax, deconectați pistolul de la sursa de alimentare (baterie, cablu). În plus, presiunea trebuie eliberată prin supapa de evacuare. Vă rugăm să respectați instrucțiunile de utilizare și reparație ale producătorului.

Comandați  direct supape de evacuare pentru Graco Ultra si UltraMax – click aici

Asigurați-vă că supapele nu sunt împinse până in capăt. Apoi, acestea pot fi pur și simplu înșurubate înapoi la pistolul de vopsea.

Mai multe informații despre Graco Ultra și Graco Ultra Max

Pentru mai multe informații despre Graco Ultra si UltraMax, gasiti un rezumat în postările următoare:

Îți place conținutul nostru? Puteți găsi mai multe aici:

Accesați pagina noastră de Facebook

Vezi canalul nostru YouTube Airless Discounter

Airless Discounter Cont Instagram

Daca aveti intrebari?

Pentru orice întrebări suplimentare sau dacă doriți să puneți mâna pe unul dintre aceste produse văzute în acest articol, completați formularul nostru de contact sau trimiteți-ne prin e-mail . Dacă doriți să achiziționați unul dintre produsele menționate mai sus, le puteți consulta pe magazinul nostru online.

2021-02-18T12:58:46+00:00March 4th, 2020|Graco|Comments Off on Reparare Graco Ultra Handheld – Schimb supapa de evacuare