Repararea Graco Airless Handheld Ultra cand acesta nu pulverizează

Ce să faci dacă Graco Ultra nu pulverizează? În articolul următor, oferim o imagine de ansamblu a celor mai frecvente defecțiuni și oferim soluții pentru a restabili funcția pompei pentru a  funcționa cât mai curând posibil. Astfel am creat instrucțiuni în text, imagini și video pentru dvs. Link-uri către piesele de schimb necesare pot fi găsite direct în descriere, astfel încât piesele de schimb pot fi comandate direct.

Doriți să aflați mai multe despre modelele Graco Ultra și UltraMax? Citiți totul despre aceste pulverizatoare de mână in articolul:   Tot ce trebuie sa stiti despre pulverizatoarele Graco Ultra Handheld Airless

Aer în paharul Graco Ultra si UltraMax

Pulverizatoarele Graco Ultra și UltraMax funcționează cu vid. Întregul aer trebuie împins din pahar până când există doar  vopsea în el. Pentru a face acest lucru, deschideți supapa capacului (VacuValve) și împingeti aerul afara. Trebuie avut grijă ca supapa să fie ținută în sus și în cea mai înaltă poziție, astfel încât aerul să poată iesi complet.

Repararea Graco Airless Handheld Ultra

Strangerea paharului FlexLiner cu supapa capacului deschisa, lasa sa iasa aerul în exces. Tineti paharul strans când închideți capacul.

Doresti o noua VacuValve? Cumpara de aici.

Paharul și capacul înșurubate corect? – Graco Ultra si UltraMax nu absoarb

Dacă paharul și capacul nu sunt înșurubate corespunzător, aerul poate scăpa. Ca urmare, putina sau deloc, vopseaua va trece din pahar în pompă. Ca urmare, pulverizatorul de vopsea nu pulverizează. Reziduurile de vopsea de pe marginea capacului sau a paharului trebuie îndepărtate astfel încât capacul să se închidă corect. Dacă este deteriorat paharul, capacul sau, dacă este necesar, întregul sistem de pahar trebuie înlocuit.

Comandați accesorii potrivite direct:

Supapa de evacuare VacuValve nu este corect închisă sau este defectă – Ultra si UltraMax trag aer fals

Graco VacuValve asigură eliberarea aerului din paharul de vopsea. După umplerea cu vopsea, paharul este înșurubat la capac și este conectat la pistol. Apoi, deschideți supapa paharului VacuValve și apăsați paharul până când aerul rămas a iesit complet din el. Dacă supapa este deteriorata sau murdara, nu poate fi închisa corect. Există riscul ca aerul să intre în pahar prin supapa și nu se poate crea vid. Fără vid în pahar, pompa nu poate fi alimentată în mod optim cu material. Prin urmare, supapa VacuValve trebuie curățată sau înlocuită în caz de deteriorare. Pentru aceasta, puteți deșuruba ușor supapa neagră și înșurubați din nou VacuValve.

Sfat: Pe lângă pahare și duze, această componentă este cea mai afectată de uzură. Acesta este motivul pentru care merită să aveți o a doua la îndemână.

Comandați direct supapa de capac Graco VacuValve – click aici

Graco VacuValve

Graco VacuValve

 O-ring alb al capacului este deteriorat sau rupt – Graco Ultra si UltraMax nu vor pompa

O altă defecțiune a pistoalelor Graco Handheld Ultra și UltraMax poate fi cauzata de deteriorarea garniturii de cauciuc din capac. Dacă garnitura este deteriorata și nu se sigilează corect, poate intra și aer în pahar. Garnitura este lipita de capac, astfel încât în caz de deteriorare întregul capac trebuie înlocuit.

Capacele pentru vopselele și cernelurile pe bază de apă și pe bază de solvent sunt disponibile pentru pulverizatoarele Graco Ultra și UltraMax. Acestea pot fi comandate direct aici:

Capac pentru pahar – Graco Ultra (baterie și cablu) – click aici

Capac pentru pahar – Graco UltraMax – click aici

Paharele Graco Flexliner sunt uzate – Graco Ultra si UltraMax nu vor presuriza

Seturile de pahare pentru pulverizatoarele Graco Handheld Ultra și UltraMax pot fi folosite de mai multe ori. În cazul în care sunt foarte uzate sau uzate, trebuie înlocuite. Folosirea și murdărirea devine o problemă mai ales atunci când partea de sus a paharului nu mai este sigilată corespunzător cu capacul. O gaură în paharul Graco FlexLiner interferează cu funcția pulverizatorului, deoarece nu se poate construi vid în el.

Inelul- O alb defect

Inelul- O alb defect

Paharele de înlocuire Graco Cupliner sunt disponibile în cutii cu 3 și în cutii de 25 și pot fi comandate direct aici::

Duza Graco Ultra sau UltraMax înfundata, uzata sau deteriorata

Pulverizatoarele Graco Ultra și UltraMax funcționează doar cu duza Graco RAC X FF LP . Dacă acestea sunt înfundate, uzate sau deteriorate, pot apărea defecțiuni. Dacă duza este înfundată, nu poate trece prin ea vopseaua. În acest caz, ea trebuie curățată. Astfel, aceasta este rotită cu 180 de grade și injectată. Dacă blocajul nu poate fi rezolvat sau vopseaua s-a uscat deja, atunci duza trebuie înlocuită. Curatarea containarelor ajută la îngrijirea duzelor și la protejarea împotriva înfundării și uscării reziduurilor de vopsea.

Uzura sau deteriorarea mecanică pot fi, de asemenea, dăunătoare. Datorită uzurii și abraziunii, deschiderea duzei devine mai mare în timp. La un moment dat există si greșeli în modul de pulverizare. Ventilatorul de pulverizare și distribuția culorii nu mai sunt uniforme. Este vorba de aplicarea neuniformă a vopselei, calitatea suprafeței se deteriorează și se produce cu mai multă ceață de culoare și un consum mai mare de cerneală. Prin urmare, duzele trebuie schimbate la timp.

Comandați direct Duza Graco RAC X FF LP  – click aici

În cazul în care vopseaua iese lateral de duza sau de suportul duzei, cele două garnituri de pe suportul duzei sunt probabil defecte, nu stau corect sau lipsesc complet. În cazul în care garniturile duzei sunt uzate sau pierdute, acestea pot fi comandate direct aici:

Site blocate și înfundate- Graco Ultra si  UltraMax nu absoarb

Deasupra paharului pulverizatoarelor Graco Ultra și UltraMax se află o sită care filtrează reziduurile din vopsea, iar pulverizatorul trebuie să fie protejat împotriva daunelor provocate de corpurile străine aspirate. Aceasta colectează impuritățile, reziduurile de vopsea și vopseaua. De-a lungul timpului, și mai ales cu lipsa de curățare, această sită se poate înfunda. Prin urmare, trebuie curățata după funcționare. Dacă nu poate fi curățata sau este deteriorata, trebuie înlocuita. Sitele sunt disponibile în pachet de 3 cu două dimensiuni de plasă. Dimensiunea ochiurilor de plasă # 60 (plasă neagră) și # 100 (plasă albastră). Aici avem un videoclip pentru dvs. cu sfaturi și trucuri pentru a controla și schimba sita defecta:

Supapele de evacuare  înfundate, deteriorate, murdare – Graco Ultra si UltraMax nu pulverizează

Dacă  Graco Ultra sau UltraMax nu pulverizează, se poate datora și blocării, contaminării sau deteriorării celor trei supape de evacuare. Aceste supape sunt situate în zona frontală a pompei și pot fi îndepărtate pentru curățare sau înlocuire. Producătorul a furnizat un videoclip în care este prezentată schimbarea supapelor .

Supapa de evacuare Graco

Supapa de evacuare Graco

Comandați direct supape de evacuare pentru Graco Ultra si UltraMax  – click aici

Cod de eroare E4 – Lumina clipește de 4 ori – Graco Ultra sau UltraMax

Între conectorul bateriei / cablu și controlerul de imprimare, Graco Ultra și UltraMax au o lumină roșie care indică, de asemenea, o posibilă defecțiune. Există diferite mesaje de eroare, dintre care cel mai important este codul de eroare E4. În acest caz, lumina clipește de patru ori atunci când este apăsat declanșatorul dispozitivului. Apoi pompa / motorul sunt blocate și trebuie înlocuite.

Lumina roșie - Graco Ultra și Ultra Max

Lumina roșie – Graco Ultra și Ultra Max

Mai multe informații despre Graco Ultra și Graco Ultra Max

Pentru mai multe informații despre Graco Ultra si UltraMax, am facut un rezumat pentru dvs. în postările următoare:

Notă de siguranță: Instrucțiunile din manualul de utilizare trebuie luate în considerare în măsurile menționate mai sus pentru eliminarea defecțiunilor. În plus, pulverizatorul trebuie deconectat de la sursa de alimentare (cablu sau baterie) și unitatea nu trebuie să fie sub presiune (depresurizare).

Îți place conținutul nostru? Puteți găsi mai multe aici:

Accesați pagina noastră de Facebook

Vezi canalul nostru YouTube Airless Discounter

Airless Discounter Cont Instagram

Daca aveti intrebari?

Pentru orice întrebări suplimentare sau dacă doriți să puneți mâna pe unul dintre aceste produse văzute în acest articol, completați formularul nostru de contact sau trimiteți-ne prin e-mail . Dacă doriți să achiziționați unul dintre produsele menționate mai sus, le puteți consulta pe magazinul nostru online.

    2021-02-18T12:59:16+00:00February 28th, 2020|Graco|Comments Off on Repararea Graco Airless Handheld Ultra cand acesta nu pulverizează