Întrebarea zilei este:

Când merită să reparați un pulverizator airless deteriorat sau folosit?

Această decizie depinde de diverși factori. Din experiența noastră, aceștia sunt factorii care trebuie în mare parte luati in considerare pentru repararea sau cumpărarea unui pulverizator airless folosit:

  • costul reparației
  • costul unui nou aparat de pulverizare comparabil
  • profitabilitate – în funcție de frecvența de utilizare și de tipul de joburi pe care le faceți
  • protecție împotriva accidentelor de muncă

Reparați sau cumpărați?

În primul rând, decizia între repararea vechiului sau cumpărarea unuia nou este o chestiune de costuri: cât va costa repararea vechiului pulverizator de vopsea comparativ cu cumpărarea unuia nou? În plus, joacă un rol durata de viață așteptată a vechii unități și posibilele costuri suplimentare pentru reparații ulterioare. Ce alte componente sunt critice și ar putea duce la deteriorări, perioade de nefuncționare și costuri suplimentare de reparații în viitorul apropiat?

De asemenea, rentabilitatea pentru client este un punct esențial. Un client care pulverizeaza câtiva mii de metri pătrați pe an are un buget diferit față de un client care folosește dispozitivul airless doar de câteva ori pe an pentru proiecte mici.

Echipamentele de pulverizare mai vechi, cum ar fi Wagner Finish 211, care are peste 30 de ani, prezintă un risc mai mare de eșec chiar și cu o întreținere bună. Un punct important pentru clienții cu programări fixe, convenite contractual pentru finalizarea obiectelor.

Latura fiscală și posibilitatea deprecierii pentru a reduce sarcina fiscală ar trebui, de asemenea, luate în considerare în calcul, deoarece pulverizatoarele de vopsea pot fi amortizate până la 20% pe an.

Îți place conținutul nostru? Puteți găsi mai multe aici:

Accesaţi pagina noastră de Facebook

Vezi canalul nostru YouTube Airless Discounter

Airless Discounter Cont Instagram

Dacă aveţi întrebări?

Pentru orice întrebări suplimentare sau dacă doriți să puneți mâna pe unul dintre aceste produse văzute în acest articol, completați formularul nostru de contact sau trimiteți-ne prin e-mail . Dacă doriți să achiziționați unul dintre produsele menționate mai sus, le puteți consulta pe magazinul nostru online.