Ce este un scut de pulverizare?

Un scut de pulverizare constă dintr-o foaie plată conectată la un mâner. După cum sugerează și numele său, este folosit pentru a proteja suprafețele de vopseaua nedorită. La pulverizarea airless, scuturile de vopsea oferă o protecție eficientă împotriva pulverizării excesive.

De asemenea, pot ajuta la reducerea sarcinii de lucru, a timpului și a materialului altfel necesar pentru a masca și acoperi zonele în timpul aplicării vopselei.

Când utilizați un scut de pulverizare

Scuturile de pulverizare pot fi utilizate pentru a proteja marginile, tavanele și podelele atunci când se aplică vopsea. De asemenea, sunt eficiente atunci când vopsiți ramele ușilor și ferestrelor și adăugați modificări de culoare.

Instrumentele economice și reutilizabile, reduc foarte mult timpul și efortul necesar pentru lipire și mascare înainte de pulverizare, oferind un finisaj curat și ascuțit.

Folosirea unui scut de pulverizare pentru vopsirea marginilor

Cum să poziționați corect un scut de pulverizare

Scutul de vopsea trebuie poziționat astfel încât să protejeze zona pe care doriți să o protejați. Mânerul poate fi ajustat la diferite unghiuri pentru o utilizare optimă. În timpul pulverizării, deplasați scutul de vopsea împreună cu pulverizatorul airless, menținând gradul de înclinare constant.

Pentru zonele greu accesibile, scutul de pulverizare poate fi atașat la capatul extensiei pentru un acces usor. Mânerul are de obicei 40cm lungime, dar poate fi înlocuit cu un maner cu extensie de 120cm.

Reglarea mânerului pe scutul de pulverizare

Care este cel mai bun scut de pulverizare?

Există diferite tipuri de scuturi, rigide și flexibile, disponibile într-o varietate de dimensiuni. Selecția noastră include un scut de pulverizare rigid din aluminiu, un scut de pulverizare flexibil din polisteren și un scut de pulverizare cu suport pentru carton.

Cu o dimensiune de 91cm, scutul de aluminiu este cel mai mare, oferind rigiditate excelentă și stabilitate suplimentară.

Scut rigid din aluminiu

Scut de pulverizare din aluminiu 91 x 23cm – click aici pentru a comanda!

Scutul de pulverizare flexibil din polistiren are dimensiuni mai mici, este mai ușor și poate fi utilizat pentru majoritatea proiectelor.

Scut de pulverizare flexibil din polistiren

Polistiren flexibil 61 x 23cm – click aici pentru a comanda!

In final scutul cu suport pentru carton  vă permite să personalizați forma și dimensiunea scutului prin tăierea unei bucăți de carton la alegere de mâner.

Scut de pulverizare cu suport pentru carton

Scut de pulverizare cu suport pentru carton – click aici pentru a comanda!

Îți place conținutul nostru? Puteți găsi mai multe aici:

Accesaţi pagina noastră de Facebook

Vezi canalul nostru YouTube Airless Discounter

Airless Discounter Cont Instagram

Dacă aveţi întrebări?

Pentru orice întrebări suplimentare sau dacă doriți să puneți mâna pe unul dintre aceste produse văzute în acest articol, completați formularul nostru de contact sau trimiteți-ne prin e-mail . Dacă doriți să achiziționați unul dintre produsele menționate mai sus, le puteți consulta pe magazinul nostru online.