Iată un scurt videoclip al unui test de pulverizare cu SikaCor 6630 High Solid și un pulverizator Graco HVLP 9.5. Unul dintre clienții noștri plănuia să zugrăvească un gard mare de grădină, așa că l-am invitat la centrul nostru de instruire și testare pentru a-i clarifica întrebările fără răspuns și pentru a testa materialul și unele echipamente de pulverizare a vopselelor.

Setări ale Graco HVLP 9.5 pentru aplicarea SikaCor 6630 High Solid

După cum sugerează numele produsului, SikaCor 6630 High Solid este un material relativ gros. Acesta este motivul pentru care am scăzut la valoarea maximă de 3% și am pulverizat materialul la toată puterea. S-a utilizat dimensiunea duzei 5.

  • dimensiunea duzei: 5
  • alimentare cu aer: putere maximă
  • diluare: 3% (valoare maximă conform instrucțiunilor producătorului)

Pulverizarea gardului de grădină cu un Graco HVLP 9.5

Clientul căuta un pulverizator rentabil pentru următorul său proiect, pulverizând un gard de grădină metalic mai mare. Pentru un material precum SikaCor 6630 High Solid, ar fi posibil și utilizarea unui dispozitiv airless. Dar un pulverizator HVLP este probabil mai potrivit pentru o lucrare de vopsire ca aceasta, mici ţevi și tijele metalice ale gardului pot fi acoperite mai bine, fără a pulveriza și a pierde prea mult material în aer.

Vizită la centrul nostru de instruire și testare

Clientul nu era sigur dacă materialul relativ gros poate fi aplicat cu o unitate de presiune joasă HVLP în același timp, oferind calitate și viteză. Acesta este motivul pentru care am invitat clientul la centrul nostru de instruire să facă câteva teste de pulverizare. Clientul a putut să încerce HVLP 9.5 și să se convingă de posibilitățile de reglare a jetului de pulverizare. Mai ales pentru piesele mici, tevile și barele metalice ale gardului există setarea unui mic jet rotund pe pistolul HVLP. Cu o suprafață puțin mai mare, puteți trece la un jet plat mai mare.

În cele din urmă, clientul a reușit să îşi facă o impresie bună, să-și testeze și să-și clarifice toate întrebările pentru a-și putea aborda proiectul bine pregătit.

Îți place conținutul nostru? Puteți găsi mai multe aici:

Accesați pagina noastră de Facebook

Vezi canalul nostru YouTube Airless Discounter

Airless Discounter Cont Instagram

Dacă aveţi întrebări?

Pentru orice întrebări suplimentare sau dacă doriți să puneți mâna pe unul dintre aceste produse văzute în acest articol, completați formularul nostru de contact sau trimiteți-ne prin e-mail . Dacă doriți să achiziționați unul dintre produsele menționate mai sus, le puteți consulta pe magazinul nostru online.