Am avut prima noastră prezentare despre Graco Pistol FastFinish Pro pentru suprafete texturate. In centru nostru de instruire și testare, am avut ocazia să testăm acest dispozitiv un pic mai îndeaproape. Pistolul FastFinish Pro este utilizat pentru a crea suprafețe texturate în zona decorativă, inclusiv materiale precum tencuiala acustică de până la 3 mm. Sistemul este simplu și constă dintr-un compresor, un furtun de 15 m pentru aerul comprimat și pistolul. Pistolul este condus de fluxul de lumină și cântărește 33,5 kg. Capacitatea de aer a compresorului este de 255 l / min la max. Presiune de 2,8 bar. Presiune suficientă pentru a rupe și împrăștia materialul.

Pistolul deține maximum 5,7 litri de material, deci cu o utilizare extinsă, funcționarea acestui pistol este o sarcină fizică pentru utilizator. Aceasta este o problemă care există la toate pistolele de acest tip, în care materialul este ținut în recipientul mic deasupra lui. Cu toate acestea, diferite opțiuni de prindere oferă o anumită relaxare pentru utilizator. În plus, Graco a venit cu o caracteristică interesantă pentru pistol. Pistoalele convenționale de acest tip sunt furnizate prin gravitație cu material pulverizator. De aceea este dificil, chiar imposibil sa lucrezi bine deasupra capului, chiar dacă tavanele trebuie prelucrate. Graco Pistol FastFinish Pro pentru suprafete texturate este închis în partea de sus, iar materialul este furnizat suplimentar de aerul comprimat. Acest lucru face, de asemenea, posibil să lucrați deasupra capului pentru a pulveriza plafoanele. Compresorul sistemului este destul de puternic – la fel ca majoritatea compresoarelor de această dimensiune. Operațiunea este destul de simplă și auto-didactica. Puneți materialul, porniți-l și plecați. Setările amplasate pe pistol vă permit să reglați alimentarea cu aer și să reglați debitul materialului.

Comanda Graco Pistol FastFinish Pro pentru suprafete texturateclick aici

Cyril Julien de la French Renovation din Paris, a fost invitatul nostru pentru a testa pistolul FastFinish Pro. In plus, Chris Berry, de la Idaho Painter USA si Ian Crump de la Painttech Academy from the UK erau la fața locului. După ce Cyril a început, ceilalți tipi au fost interesați și au vrut să testeze pulverizatorul. În Europa, suprafețele structurate sunt mai puțin solicitate. Clienții își doresc pereți bine gletuiti, situația pieței fiind similară în Franța și Anglia, după cum au confirmat Ian și Cyril. În SUA lucrurile stau altfel, pentru Chris Idaho Painter cererile de acest fel sunt in programul standard. Acesta este motivul pentru care pistolul FastFinish Pro va fi utilizat în principal în SUA. Pentru unii sau alți clienți din Europa, este, de asemenea, o soluție interesantă pentru crearea rapidă și ușoară a suprafețelor structurate.

Aplicatii

  • Acustică
  • Tinci
  • Suprapuneri de beton fin
  • Acoperiri de punte
  • Ignifugare
  • Hidroizolarea

Îți place conținutul nostru? Puteți găsi mai multe aici:

Accesaţi pagina noastră de Facebook

Vezi canalul nostru YouTube Airless Discounter

Airless Discounter Cont Instagram

Dacă aveţi întrebări?

Pentru orice întrebări suplimentare sau dacă doriți să puneți mâna pe unul dintre aceste produse văzute în acest articol, completați formularul nostru de contact sau trimiteți-ne prin e-mail . Dacă doriți să achiziționați unul dintre produsele menționate mai sus, le puteți consulta pe magazinul nostru online.