Graco G40 este unul dintre cele mai cunoscute pistoale de pulverizare asistate de aer de pe piață. De regulă, acest tip de pistoale sunt folosite cu duze „plate”.

Cu toate acestea, în ultimii câțiva ani s-a înregistrat o creștere a utilizării pistolului de pulverizare cu combinație de aer / asistat de aer cu un fel de duze reversibile pe care le știm din pulverizarea clasică de vopsea Airless.

Graco G40 testat

În videoclipul de mai jos de pe canalul nostru de Youtube puteți vedea un Graco G40 operat cu o duză reversibilă.

Acest video, cu Cyril Julien de la French Renovation și Ian Crump de la PaintTech, a fost filmat la centrul nostru de pregătire pe care îl folosim, cursuri de o zi pentru vopsit (valabile doar în Germana și Franta momentan).

Am folosit un pulverizator cu un compresor integrat. Duza pe care o vedeți este un Graco RAC X FF LP, mărimea 210 (20 de grade unghi de pulverizare, 0.010″ inch gaură ).

Veți vedea zugravii care pulverizează pe hârtie pentru a găsi presiunea potrivită și pentru a înțelege pistolul și apoi vor continua să pulverizeze o ușă.

Duza Graco RAC X FF LP

O duză reversibilă vă permite să închideți arma prin simpla rotire a duzei de pulverizare. Aceasta este foarte la îndemână și atunci când duzaeste un pic de înfundata – în acest caz, întoarceți doar vârful la 180 de grade, pulverizați în cealaltă direcție și puteți pulveriza ușor.

Duzele de pulverizare FF LP (FineFinish Low Pressure) sunt printre cele mai noi progrese în tehnologia de pulverizare a vopselelor de către Graco, care garantează un finisaj de înaltă calitate la o presiune mai mică, datorită tehnologiei LP (Low Pressure).

Graco - G40 - Pistol asistat de aer

În comparație cu un pistol clasic cu asistat de aer, cu vârful rotund plat, pistolul G40 cu vârful reversibil RAC X FF LP, însă, nu oferă utilizatorului posibilitatea de a regla fluxul de aer din pistol.

Acest mecanism permite o mai bună reglare a întregului model de pulverizare care poate fi adaptat la preferințele individuale.

În cazul în care doriți acest lucru, puteți lua pistolul G40 standard cu  duză plată și sistem de reglare a aerului (262932).

Mai multe informații pe blogul nostru: Care este diferența dintre duzele Graco RAC X FF LP și Graco RAC X LP?

Iti place conținutul nostru? Puteți găsi mai multe aici:

Vizitați pagina noastră Facebook

Consultați canalul nostru YouTube 

Airless Discounter  Instagram

Pentru orice întrebări suplimentare sau dacă doriți să puneți mâna pe unul dintre aceste produse văzute în acest articol, completați formularul nostru de contact sau trimiteți-ne prin e-mail . Dacă doriți să achiziționați unul dintre produsele menționate mai sus, le puteți consulta pe magazinul nostru online.