Am avut cateva zile in care ne-am jucat cu Wagner SpeedShield. Aici puteți vedea ce am făcut.

Ce este Wagner SpeedShield și cum funcționează?

Wagner SpeedShield constă dintr-o articulație pivotantă cu  garda TradeTip 3 și o roată în formă de disc, similară cu un tăietor de pizza. Sistemul este montat pe o lance, iar roata servește ca protecție pentru a forma o graniță între zona care trebuie pulverizată cu vopsea și restul. Acest lucru ar trebui să facă posibilă vopsirea suprafețelor de lângă rame sau uși de podea rapid și fără mascare.

Pachetul include o articulație pivotantă, o protecție pentru vârfuri și o roată. Extensia și duzele trebuie să fie achiziționate suplimentar.

Testul nostru

Am testat Wagner Speedshield cu o pompă electrică cu piston electric. Am folosit o lance de 50 cm și duze Wagner si FARBMAX . Materialul a fost de la Relius Volldecker 4XFF, dilutat.

Impresii din testul Wagner Speedshield

Dimensiunea duzei – recomandare în descrierea produsului

Producătorul recomandă 411, 511, 513 și 615 ca mărimi de vârf. Un pic mic pentru vopseaua lavabila de interior. Cel puțin cu vopselele de aici, în Germania, multe vopsele lavabile de interioar nu pot fi pulverizate cu duze atât de mici și ar înfunda duzele imediat. Ceea ce trebuie să presupunem este că SpeedShield a fost probabil dezvoltat inițial pentru piața americană. Materialele folosite aici diferă semnificativ de produsele europene sau germane și sunt adesea mai subțiri. Aparent descrierea produsului a fost preluată.

Acesta este motivul pentru care a trebuit să diluăm Relius Full Coater 4XFF, astfel încât acest material să poată fi pulverizat cu o duză de 0,013 ″. Cu vopsele mai groase poate ajunge rapid la probleme și înfundări. Prin urmare, acordați o atenție sporită materialului dvs. atunci când utilizați acest SpeedShield.

Setați unghiul corect între roata de pizza și duza

Îmbinarea trebuie reglată la unghiul corect între roată și duză. În reglaj optim, roata trebuie să fie lovită ușor de jetul de pulverizare care vine din duză, dar doar ușor. În caz contrar, prea multa vopsea se află pe roata pizza, iar roata trebuie curățată foarte des.

Curatarea

Roata trebuie curățată în mod regulat, în caz contrar, vopseaua s-ar scurge pur și simplu sau ar putea murdări suprafața pe care doriți să o pulverizați. Curățarea se poate face cu ușurință cu o cârpă. Vopseaua este pur și simplu ștearsă. După utilizare, poate fi curățată ușor cu apă.

Linia cu Wagner Speedshield

Din păcate, în testul nostru, liniile nu au fost la fel de ascuțite pe cât speram. Imaginea arată un caz deosebit de puternic de la începutul testului. Vopseaua era destul de groasă aici și foloseam deja un vârf de 0.013 ″ destul de mic ca vârf de pulverizare. O duză și mai mică ar fi dus la blocarea  duzei. Deci, atunci când am continuat pulverizarea, încercăm să compensăm prin creșterea vitezei de pulverizare, pentru a reduce cantitatea de material comandată. Acest lucru a îmbunătățit liniile.

Linia cu Wagner Speedshield

Caracteristici speciale ale unei lance cu SpeedShield

Utilizarea de lance poate provoca stropirea și scuiparea. Deoarece roata  este utilizată în general cu o lance, această problemă poate apărea destul de des și aici. Cu toate acestea, anumite tehnici de lucru sau utilizarea unor supape anti-scuipare pot minimiza sau elimina complet acest efect.

Acest efect se datorează folosirii lancei și nu se întâmplă din cauza Speedshield.

Acest efect se datorează folosirii lancei și nu se întâmplă din cauza Speedshield.

Vă place conținutul nostru? Puteți găsi mai multe aici:

Accesați pagina noastră de Facebook

Urmăriți canalul nostru de YouTube Airless Discounter

Pagina de Instagram Airless Discounter

Aveți întrebări?

Pentru orice întrebări suplimentare sau dacă doriți mai multe informații despre produsele din acest articol, completați formularul nostru de contact sau contacți-ne prin poștă electronică. Dacă doriți să achiziționați unul dintre produsele menționate mai sus, le puteți vedea în magazinul nostru virtual.