Care sunt cele mai bune pulverizatoare de vopsea AirCoat pentru tamplari?

Auzim această întrebare în mod regulat. Răspunsul nostru a fost întotdeauna: depinde ce vrea să facă tâmplarul cu pulverizatorul de vopsea.

Există într-adevăr multe aspecte de luat în considerare. Începând cu materialele care urmează să fie utilizate, rata de livrare a mașinii sau puterea compresorului.

Din acest motiv, următorul articol este un ghid inițial care vă poate ajuta să obțineți o imagine de ansamblu asupra pulverizatoarelor de vopsea, precum și multe caracteristici de performanță.

Wagner SuperFinish SF 23 Plus – pulverizator de vopsea AirCoat

Wagner SF 23 Plus este destul de versatil și afișează o varietate de caracteristici, care pot fi utilizate pentru a adapta optim mașina de vopsit la operațiile de vopsire existente. Pentru transport ușor, o variantă de model este disponibilă pe un cărucior, există și o versiune a mașinii pe un suport.

Este disponibilă și o versiune cu compresor integrat, ceea ce înseamnă că nu trebuie transportat niciun compresor suplimentar, deoarece compresorul este deja instalat în mașina de vopsit.

Majoritatea tamplarilor folosesc o mașină de pulverizat aircoat pentru a procesa cantități mici de material, motiv pentru care, de regulă, este suficient un container superior cu o capacitate de 5 litri. Acest container superior funcționează ca o pâlnie pentru umplerea materialului. Dacă se vor prelucra cantități mai mari de material, SF 23 Plus poate fi echipat și cu o conductă de admisie. Acest lucru permite ca vopseaua să fie aspirata direct din rezervor.

wagner-superfinish-23-plus-sf-23plus-spraypack

Wagner SF 23 Plus este o pompă cu membrană acționată electric cu o putere max. de livrare de 2,5 l / min. Presiunea maximă de lucru este de 250 bari, iar dimensiunea maximă a duzei este de 0,023 inch. Pulverizatorul de vopsea SF 23 Plus este alimentat de un motor electric (230 V).

Alimentarea cu aer comprimat suplimentar se realizează prin intermediul unui compresor extern, dar există și o variantă disponibilă în care compresorul este integrat. Această soluție este potrivită în special pentru tâmplari, vopsitori sau constructori de expoziții care doresc să utilizeze Wagner SF 23 Plus.

Wagner Cobra 40-10 pulverizator de vopsea AirCoat

Wagner Cobra 40-10 este o pompă cu membrană cu aer comprimat cu caracteristici care îndeplinesc cerințele de protecție împotriva exploziei. Wagner Cobra 40-10 are o capacitate maximă de 2,0 litri pe minut la o presiune maximă de 250 bari.

Raportul pompei cu membrană este de 40: 1. Aceasta înseamnă 1 bar de presiune de admisie a aerului producând o presiune de pulverizare de 40 bari, 2 bari de presiune de admisie 80 bari de presiune de pulverizare etc.

Pulverizatorul de vopsire aircoat este livrat cu un recipient superior de 5 litri, dar este disponibil și un sistem pentru aspirația directă din recipientul pentru vopsea. Membrana dublă a Cobra permite, de asemenea, prelucrarea de înaltă calitate a materialelor 2-K sensibile la umiditate și preamestecate.

Wagner Cobra 40-10 Aircoat

Wagner Puma 28-40 AirCoat pentru ateliere de tamplarie

Wagner Puma 28-40 este o pompă cu piston cu aer comprimat, disponibilă în diverse variante de echipamente pentru ateliere de tamplarie. Puma 28-40 este disponibil ca versiune mobilă pe un cărucior, ca suport cu patru picioare sau ca pulverizator staționar montat pe perete. În plus, există și posibilitatea pulverizării vopselei direct din recipientul pentru materiale printr-un recipient superior de 5 litri sau printr-un furtun de aspirație.

Puma are o viteză maximă de livrare de 2,4 l / min, cu o presiune maximă de lucru de 244 bari. Pompa cu piston funcționează cu un raport de 28: 1 la o presiune maximă de intrare a aerului de 8 bari. Cea mai mare duză are o gaură de 0,023 inch. Această mașină de vopsit poate fi utilizată și de tâmplarii care pulverizează vopsele care conțin solvent și îndeplinesc cerințele pentru lucrul în zone explozive.

Cum să găsiți cea mai bună mașină de vopsit Aircoat pentru ateliere de tamplarie?

Iată o prezentare generală a punctelor esențiale care ar trebui clarificate atunci când selectați un pulverizator de vopsea aircoat pentru a nu cumpăra o mașină de vopsit greșită pentru proiectele dvs. de tâmplărie.

  • ce materiale și cantități ar trebui prelucrate cu mașina de vopsit aircoat?
  • ce duze și filtre sunt necesare pentru ca materialul să fie pulverizat?
  • mașina de vopsit ar trebui să fie echipată cu o pâlnie pentru cantități mici sau un furtun de aspirație pentru a pompa vopseaua direct din recipient?
  • tip de motor: aircoat electric sau cu aer?
  • mobilitate: mașina de vopsit ar trebui să fie folosită staționara și într-o singură locație sau ar trebui să fie mobilă?
  • compresor: care este puterea compresorului?
  • protecție împotriva exploziei: vor fi procesate vopselele și materialele de pulverizare foarte inflamabile?
  • aircoat sau airless?
  • rentabilitate: achiziționarea unei mașini de vopsit aircoat merită banii pentru proiectele mele?

Îți place conținutul nostru? Puteți găsi mai multe aici:

Accesaţi pagina noastră de Facebook

Vezi canalul nostru YouTube Airless Discounter

Airless Discounter Cont Instagram

Dacă aveţi întrebări?

Pentru orice întrebări suplimentare sau dacă doriți să puneți mâna pe unul dintre aceste produse văzute în acest articol, completați formularul nostru de contact sau trimiteți-ne prin e-mail . Dacă doriți să achiziționați unul dintre produsele menționate mai sus, le puteți consulta pe magazinul nostru online.