Pistolele pulverizatoare Wagner AirCoat controlează aplicarea materialului în timpul vopsirii cu pulverizatoare de vopsea AirCoat. În articolul următor, vă oferim o prezentare generală completă a structurii și funcției pistolului pulverizator Wagner AirCoat. În plus, am rezumat toate informațiile privind modelele actuale disponibile și recomandările privind accesoriile precum duze AirCoat, capace de aer și filtre de pistol.

Ce este un pistol pulverizator Wagner AirCoat și cum funcționează?

Procesul de pulverizare AirCoat este un sistem de pulverizare de înaltă presiune asistat de aer. Pulverizatorul de vopsea generează presiunea. Materialul este transportat pistolului printr-un furtun de înaltă presiune. În plus, aerul comprimat este transportat de la un compresor printr-un al doilea furtun către pistolul de pulverizare Wagner AirCoat și asigură o atomizare fină a materialului de pulverizare. Declanșatorul pistolului AirCoat este apăsat pentru a aplica materialul de pulverizare pe suprafață. Jetul de pulverizare poate fi reglat cu un șurub setat. Capacul de aer AirCoat asigură un flux de aer optim, iar duza AirCoat asigură atomizarea dorită a vopselei sau lacului. Un filtru din pistol protejează duza de contaminarea materialului pulverizat și previne blocajele.

Informații detaliate despre procesul de pulverizare AirCoat sunt rezumate în articol Pulverizare aircoat-prima impresie.

Ce pistoale de vopsire Wagner AirCoat sunt disponibile?

Cel mai comun și actual model dintre pistolele pulverizatoare AirCoat este Wagner AC 4600. Pistolul se potrivește bine în mână, are un declanșator ergonomic cu două degete și cântărește 671 g. Presiunea maximă de lucru este de 250 bar. Presiunea maximă de intrare a aerului este de 8 bar. Pentru filtrarea materialului este instalat clasicul filtru pistol Wagner. Duzele standard AirCoat  sunt utilizate pentru acest pistol pulverizator. Există trei capace de aer diferite (roşu, albastru, verde) disponibile pentru distribuția aerului.

Wagner GM 4600 AirCoat spray gun

Pistol pulverizator Wagner GM 4600 AirCoat

Comandați direct pistol pulverizator Wagner GM 4600 AC și livrare rapidă– click aici

Wagner AC 4600 este, de asemenea, furnizat ca model standard cu dispozitive AirCoat de la producător. Ca o variantă mai rentabilă,  Wagner AC 4500 poate fi găsit ca o alternativă în catalogul producătorului Wagner de ceva timp.

Wagner AC 4500 AirCoat spray gun

Pistol pulverizator Wagner AC 4500 AirCoat

Prezentare generală a pistolelor pulverizatoare mai vechi Wagner AirCoat – nu mai sunt în producție

De-a lungul anilor, Wagner a oferit diverse modele de pistol pulverizator AirCoat. Unele modele mai vechi sunt încă folosite ocazional de către clienți. Iată o listă de modele anterioare:

  • Wagner GM 2000
  • Wagner GM 2100
  • Wagner GM 2500
  • Wagner GM 2600
  • Wagner GM 3000

Pentru majoritatea acestor modele, încă sunt disponibile duze, capace de aer, filtre și piese de schimb. Informații detaliate despre piesele de schimb, le-am rezumat mai jos în postare, pentru dvs.

Duzele AirCoat pentru pistoalele pulverizator Wagner

Duzele AirCoat sunt amplasate în partea din față a pistolului de pulverizare AirCoat și oferă atomizarea și modelul optim de pulverizare atunci când vopsiţi cu sisteme de vopsire AirCoat. Acesta este motivul pentru care este important să schimbați periodic duzele uzate pentru a crea un model de pulverizare optim și suprafețe de înaltă calitate.

Wagner AirCoat spray tip

WAGNER ACF3000 Editia neagra
Duză AirCoat pentru GA3000AC şi GM3000AC

Ce duză AirCoat se potrivește şi cu ce pistol? 

Wagner GM 2000 – comanda rapid și livrare directă – comandă aici
Wagner GM 2100 – comanda rapid și livrare directă– comandă aici 
Wagner GM 2500 – comanda rapid și livrare directă – comandă aici 
Wagner GM 2600 – comanda rapid și livrare directăcomandă aici
Wagner GM 3000 –comanda rapid și livrare directăcomandă aici 
Wagner AC 4500 – comanda rapid și livrare directăcomandă aici 
Wagner AC 4600 – comanda rapid și livrare directă – comandă aici 
Wagner AC 4700 – comanda rapid și livrare directă – comandă aici  

Informații detaliate și ajutor cu selectarea duzei potrivite, am rezumat pentru dvs. în articolul Duzele Wagner AirCoat.

Capacele de aer pentru pistolele AirCoat

Capacele de aer AirCoat sunt montate la evacuarea lichidului pistolului împreună cu duza de pulverizare. Acolo, capacul de aer asigură debitul corect de aer pentru distribuirea și chiar aplicarea materialului de pulverizare.

Spray tip holder and guard for Wagner AC 4500, AC 4600 and AC 4700

Suport și protecție pentru duză de pulverizare pentru Wagner AC 4500, AC 4600 și AC 4700

Există trei capace de aer diferite pentru modelele de pistol actuale:

Capac roșu de aer pentru AC 4500, AC 4600 şi AC 4700 comandă direct și livrare rapidăcomandă aici  
Capac de aer albastru pentru AC 4500, AC 4600 şi AC 4700 comandă direct și livrare rapidăcomandă aici  
Comandați capacul de aer verde pentru  AC 4500, AC 4600 şi  AC 4700 direct și livrare rapidăcomandă aici  

Pentru modelele mai vechi, sunt disponibile capace de aer suplimentare. Informații detaliate și un ghid pentru selectarea capacului de aer potrivit pentru pistolul pulverizator Wagner AirCoat sunt rezumate în articolul nostru Capac aer pentru pistol pulverizator Wagner AirCoat.

Filtru pentru pistol pulverizator Wagner AirCoat

Filtrele protejează duza unui pistol AirCoat de contaminarea vopselei și previne blocajele. Există două sisteme de filtrare diferite disponibile. Un sistem cu clasicul filtru de pistol Wagner și un alt sistem cu filtrul Wagner Cage.

Wagner Filters for AirCoat spray guns

Filtre Wagner pentru pistoale de pulverizare AirCoat

Wagner Cage Filters for AirCoat spray guns

Filtre Wagner Cage pentru pistoale de pulverizare AirCoat

Mai multe informații despre selectarea filtrului de pistol de pulverizare adecvat pot fi găsite în blogul Filtru pentru pistoalele pulverizatoare Wagner AirCoat.

Piese de schimb pentru pistolul pulverizator Wagner AirCoat

Avem o gamă completă de piese de schimb, inclusiv pistoale și pulverizatoare AirCoat mai vechi. Pentru a facilita căutarea de piese de schimb potrivite pentru clienții noștri, am creat pagini cu prezentări generale, cu desene de construcție. Acolo, componentele dorite pentru repararea pistoalelor AirCoat pot fi selectate și comandate rapid. Iată link-urile către rezumatul pieselor de schimb ale pistolului pulverizator respectiv:

Wagner GM 2000 – Desen de construcție și prezentarea pieselor de schimb – click aici
Wagner GM 2100 – Desen de construcție și prezentarea pieselor de schimb– click here
Wagner GM 2500 –Desen de construcție și prezentarea pieselor de schimb – click here
Wagner GM 2600 – Desen de construcție și prezentarea pieselor de schimb – click here
Wagner GM 3000 – Desen de construcție și prezentarea pieselor de schimb – click here
Wagner AC 4500 – Desen de construcție și prezentarea pieselor de schimb – click here
Wagner AC 4600 – Desen de construcție și prezentarea pieselor de schimb – click here
Wagner AC 4700 – identic cu Wagner AC 4600 – click aici

 

Filetarea pistolelor pulverizatoare Wagner AirCoat

Pistolele de pulverizare AirCoat au două filete de conectare. Un filet pentru conectarea furtunului de vopsea și un al doilea pentru furtunul de aer. Pentru o lungă perioadă de timp, se obișnuia să se folosească două filete diferite pentru a evita schimbul ambelor furtunuri. În acest caz, conexiunea de vopsea a fost echipată cu un filet M16x1.5 și conexiunea pentru furtunul de aer cu un filet de 1/4 ″ mai mic.

Connector for AirCoat

Conector pentru AirCoat

Unitățile din ce în ce mai mari sunt de asemenea furnizate cu un filet de 1/4 ″ pe furtunul de vopsea și aer. Asigurați-vă că furtunurile sunt conectate corect. În caz contrar, vopseaua sau alte materiale pot intra în furtunul de aer și determină încetarea funcționării acestuia.

Extensie de pulverizare pentru pistolul pulverizator Wagner AirCoat

Pentru pistolul de pulverizare Wagner AC 4600, o extensie de 30 cm lungime  este de asemenea disponibilă. În acest fel, zonele înclinate și la care accesul este dificil pot fi mai bine acoperite.

Wagner nozzle extension for AirCoat spray guns

Extensia duzei Wagner pentru pistoalele de pulverizare AirCoat

Curățarea pistolelor pulverizator Wagner AirCoat

După terminarea lucrului, pistolul AirCoat trebuie clătit și curățat la fel ca pulverizatorul. Pentru aceasta, canalul de vopsea este clătit și este pompată apă sau solvent  prin pistol. Filtrul trebuie îndepărtat și curățat. La intervale regulate, filtrul pistolului trebuie înlocuit complet. De asemenea, duza trebuie curățată și protejată împotriva acumulării de materiale reziduale.

Cleaning brushes for Wagner AirCoat spray guns

Perii de curățare pentru pistoalele de pulverizare Wagner AirCoat

Tip 1Pistolele AirCoat, precum și carcasa filtrului pistolului pot fi curățate bine cu perii adecvate. Comandați perii direct aici – comandă aici


Tip 2: Există ace speciale de curățare pentru curățarea duzelor lipite și înfundate. Comandați aici ace de curățare – comandă aici

Mai multe informații despre accesorii pentru pulverizarea AirCoat

Duze Aircoat 
Capac de aer pe pistolele AircoatFilter for AirCoat pistols 
Furtun AirCoat  /furtun dublu 
Piese de schimb pentru pistoale Aircoat și pulverizatoare de vopsea

Prezentare tehnică de pulverizare Aircoat

Îți place conținutul nostru? Puteți găsi mai multe aici:

Accesați pagina noastră de Facebook

Vezi canalul nostru YouTube Airless Discounter

Airless Discounter Cont Instagram

Daca aveti intrebari?

Pentru orice întrebări suplimentare sau dacă doriți să puneți mâna pe unul dintre aceste produse văzute în acest articol, completați formularul nostru de contact sau trimiteți-ne prin e-mail . Dacă doriți să achiziționați unul dintre produsele menționate mai sus, le puteți consulta pe magazinul nostru online.