Graco Ultra Max II 650 PC Pro

Cu Graco Ultra Max II 650 PC Pro, producătorul își extinde gama din ianuarie 2020 cu un pulverizator de vopsea Airless ușor și puternic. Caracteristicile de performanță ale 650 se situează între Graco St Max II 595 PC Pro și Graco Ultra Max II 695. Acest model 650 este destinat să închidă decalajul dintre aceste două modele și se concentrează pe performanță, greutate mai ușoară și simplitate în construcție și funcționare. Două variante de model sunt disponibile pentru lansarea pe piață, Hi-Boy este varianta pe un cărucior înalt și cu aspirație rigidă. Versiunea mai mică Lo-Boy ocupă mai puțin spațiu și este disponibilă pe un cărucior scurtat și cu un furtun de aspirație flexibil.

Două modele disponibile

Versiunea Lo-Boy (dreapta) este puțin mai grea, dar are un tub de aspirație flexibil.

Acest pulverizator Airless este un model complet compact, care oferă mult avand greutatea mica. Greutate de 34 kg comparativ cu viteza de livrare de 3 litri și o duză de 0,029. Acest lucru permite un transport ușor, chiar dacă călătoriți singur pe șantier. Specificațiile de performanță ale dispozitivului Airless sunt suficiente pentru prelucrarea grundului, vopselei, glazurii, latexului, vopselei cu emulsie de interior și exterior, vopsea silicată, adeziv din țesătură și vopsea pentru acoperis. Aceasta înseamnă că pulverizatoarele pot fi folosite pentru a gestiona proiecte private și comerciale, de la apartamente, case unifamiliale, până la clădiri de birouri și depozite.

Specificatii tehnice

O comparație directă a datelor tehnice ale  versiunii  Hi-Boy si Lo-Boy  Graco Ultra Max II 650 PC Pro prezintă doar mici diferențe. Rata maximă de livrare și dimensiunea maximă a duzei sunt aceleași pentru ambele pulverizatoare. Presiunea maximă de lucru pentru ambele pulverizatoare de vopsea este de 227 bar. Greutatea diferă cu un kilogram, dar dimensiunile arată diferențe clare.

Date tehnice

650 PC Pro – Hi-Boy

650 PC Pro – Lo-Boy

max. mărimea vârfului 0,029″ 0,029″
max. rata de livrare 3,0 Litru pe minut  3,0 Litru pe minut
max. presiune de lucru 227 bar 227 bar
greutate 34 kg 35 kg
dimensiuni H: 98 cm L: 66 cm B: 57 cm H: 70 cm L: 94 cm B: 57 cm

Scopul livrării Graco Ultra Max II 650 PC Pro

650 PC Pro vine cu următoarele elemente:
• Graco Ultra Max II 650 PC Pro (Hi Boy or Lo-Boy)
• Pistol PC Graco Contractor
• Suportul duzei Graco RAC X și duza 517
• Furtun de înaltă presiune de 15 m
• Ulei pentru piston TSL
• Manual de utilizare

Graco Ultra Max II 650 PC Pro

Hi boy sau Lo boy? Care versiune este cea potrivită pentru mine?

După cum arată comparația datelor tehnice, modelele sunt la fel ca performanță. Diferențe minime în greutate. Dar dimensiunile diferă mai clar. Graco Ultra Max II 650 PC Pro Lo-Boy  este semnificativ mai compact și mai plat. Dacă aveți puțin spațiu în dubă sau doriți să transportați pulverizatorul într-un vehicul mai mic, există câteva avantaje aici. Cele două versiuni diferă, de asemenea, în raport, Hi-Boy cu aport rigid din metal și aluminiu. Pulverizatorul este înclinat ușor înapoi și conducta de aspirație este poziționată în găleata de vopsea. Versiunea Lo-Boy vine cu un furtun de aspirație flexibil, care poate fi atârnat cu ușurință în găleata de vopsea.

650 PC Pro Lo-Boy

Vă place conținutul nostru? Puteți găsi mai multe aici:

Accesați pagina noastră de Facebook

Urmăriți canalul nostru de YouTube Airless Discounter

Pagina de Instagram Airless Discounter

Aveți întrebări?

Pentru orice întrebări suplimentare sau dacă doriți mai multe informații despre produsele din acest articol, completați formularul nostru de contact sau contacți-ne prin poștă electronică. Dacă doriți să achiziționați unul dintre produsele menționate mai sus, le puteți vedea în magazinul nostru virtual.

2021-11-25T15:29:30+00:00January 27th, 2020|Graco|Comments Off on Graco Ultra Max II 650 PC Pro