În a 37-a parte a seriei de videoclipuri Sfaturi Airless, totul se învârte în jurul utilizării corecte a scutului Airless.

Cine se întreabă ce este, de fapt, un scut Airless, va găsi toate informațiile despre acesta în videoclipul Ce este un scut Airless?.

În acest videoclip este vorba despre utilizarea și ghidarea corecte a unui scut Airless, în vederea evitării ceții de vopsea și a cheltuielilor cu lucrările de acoperire.

 

Care este zona de utilizare a unui scut Airless?

Zonele de margine, podelele și tavanele, tocurile ușilor sau glafurile ferestrelor sunt zone potrivite pentru utilizarea unui scut Airless. Aceste zone pot fi bine acoperite și protejate împotriva ceții de vopsea.

Folosit corect, acest produs poate reduce semnificativ volumul de muncă pentru acoperirea cu bandă adezivă. Pe lângă ușurarea muncii și economisirea de timp, se produc mai puține deșeuri din cauza materialului de acoperire.

Astfel, costurile și eforturile privind eliminarea deșeurilor sunt reduse.

Cum se utilizează corect un scut Airless?

Scutul Airless este ghidat paralel față de zona de pulverizare. Persoanele dreptace ghidează cel mai bine scutul în mâna stânga. Astfel, utilizatorul poate folosi pistolul Airless cu mâna dreaptă.

În cazul persoanelor stângace se procedează invers. Scutul Airless se ghidează astfel încât să fie acoperită zona care nu trebuie pulverizată cu vopsea.

În acest fel pot fi protejate ferestrele, ușile, podelele sau tavanele împotriva ceții de vopsea și aplicării de vopsea. Scutul poate fi utilizat atât la pulverizarea de vopsea, cât și cu masă de șpaclu.

Care sunt avantajele și dezavantajele scutului Airless?

Avantajele sunt evidente: zero efort de acoperire și, prin urmare, economii de timp și de bani. În plus, se economisesc bani pentru materialul de acoperire și banda adezivă.

Material care, la final, nu mai trebuie eliminat. Mediul înconjurător ne mulțumește. Dezavantajele se regăsesc în calitate.

Cine se așteaptă ca scutul să ofere aceeași calitate ca metoda clasică de acoperire cu bandă adezivă va fi dezamăgit.

Cu toate acestea, oferă multe avantaje și, în cazul unui proiect potrivit și al unei aplicații adecvate, utilizarea acestuia poate da roade rapid.

Ce fel de scuturi Airless există?

Scutul din aluminiu, având o lățime de 91 cm, este cel mai mare scut.

Este produs din aluminiu și, prin urmare, este ceva mai greu decât un scut din plastic. Dar oferă, de asemenea, rigiditate și stabilitate bune în ciuda lățimii.

Airless-Schild aus Aluminium

Scut Airless din aluminiu

Comandați direct scut Airless 91 x 23 cm din aluminiu – dați clic aici

Scutul Airless din plastic este ceva mai mic și are o lățime de 61 cm.

Este suficient pentru majoritatea proiectelor. În plus, datorită materialului și dimensiunii, este ceva mai ușor decât scutul din aluminiu.

Airless-Schild aus Kunststoff

Scut Airless din plastic

Comandați direct scut Airless 61 x 23 cm flexibil din plastic – dați clic aici

Scutul Airless cu inserția de carton are o clemă în care pot fi introduse orice fel de bucăți de carton tăiate.

Avantajul constă în posibilitatea foarte flexibilă de utilizare, iar dimensiunea scutului poate fi tăiată după preferințe.

Airless-Schild mit Pappe

Scut Airless cu carton

Comandați direct scut Airless cu inserție de carton – dați clic aici

Îți place conținutul nostru? Puteți găsi mai multe aici:

Accesaţi pagina noastră de Facebook

Vezi canalul nostru YouTube Airless Discounter

Airless Discounter Cont Instagram

Dacă aveţi întrebări?

Pentru orice întrebări suplimentare sau dacă doriți să puneți mâna pe unul dintre aceste produse văzute în acest articol, completați formularul nostru de contact sau trimiteți-ne prin e-mail . Dacă doriți să achiziționați unul dintre produsele menționate mai sus, le puteți consulta pe magazinul nostru online.