Unul dintre partenerii noștri și-a folosit pulverizatorul airless pentru a dezinfecta o ambulanță. Procesul a fost rapid și rezultatul convingător. Deoarece am primit numeroase întrebări cu privire la acest subiect, am rezumat cele mai importante informații din acest articol pentru a vă ajuta să vă faceți o idee generală despre modul în care pulverizatoarele pot fi utilizate pentru dezinfectare. Mai multe informații despre dezinfectanți, sfaturi de pulverizare, precum și cu privire la sănătatea și siguranța la locul de muncă sunt furnizate sub video.

Pentru a ne prezenta sprijinul în aceste momente dificile, am decis să punem la dispoziție gratuit întregul nostru stoc de închiriere pentru spitale și instituții publice în scopuri de dezinfectare. Trebuie doar să ne sunați și vă vom oferi un pulverizator adecvat pentru această utilizare. Mai multe informații sunt prezentate mai jos.

Ce dezinfectant este folosit în videoclip?

Am primit multe întrebări despre dezinfectantul folosit în videoclipul de mai sus. Numele produsului este PERFORM®, dezinfectant pulbere, 900g. Cu toate acestea, pot fi folosiți și alți dezinfectanți. Vă rugăm să verificați cu atenție dinainte dacă dezinfectantul este potrivit pentru aplicarea prin pulverizare și citiți prospectul cu informații și instrucțiunile producătorului pentru a vă asigura o aplicare fără riscuri și pentru a obține efectul dorit.

Măsuri de siguranță pentru pulverizarea airless

Vă rugăm să urmați toate instrucțiunile producătorului cu privire la pulverizarea airless a dezinfectanților pentru a vă proteja sănătatea și pentru a vă asigura o dezinfectare eficientă și sigură. Pe lângă îmbrăcăminte de protecție adecvată, trebuie să purtați o mască de respirație, mănuși de protecție și ochelari de siguranță închise.

  • Îmbrăcăminte de protecție (salopete)
  • Manusi de protectie
  • Ochelari de siguranță  și vizieră
  • Mască pentru respirație (de exemplu, mască de tip A2)

În plus, vă rugăm să urmați cu atenție toate instrucțiunile de protecție împotriva incendiilor și împotriva exploziilor atunci când utilizați dezinfectanți pe bază de alcool.

Ce duze de pulverizare trebuie utilizate pentru dezinfectare?

Agenții de dezinfectare sunt de obicei foarte fluizi, astfel încât pot fi utilizate duze relativ mici, precum cele folosite la aplicarea lacurilor. În plus, este necesar un jet de pulverizare larg, astfel încât să acopere o suprafață mare cu fiecare aplicație. Duzele de pulverizare cu un unghi de pulverizare de 50 de grade și o dimensiune a găurii de 0,008 până la 0,013 sunt adecvate, de exemplu, cele cu dimensiunea 511.

Îți place conținutul nostru? Puteți găsi mai multe aici:

Accesaţi pagina noastră de Facebook

Vezi canalul nostru YouTube Airless Discounter

Airless Discounter Cont Instagram

Dacă aveţi întrebări?

Pentru orice întrebări suplimentare sau dacă doriți să puneți mâna pe unul dintre aceste produse văzute în acest articol, completați formularul nostru de contact sau trimiteți-ne prin e-mail . Dacă doriți să achiziționați unul dintre produsele menționate mai sus, le puteți consulta pe magazinul nostru online.