În zilele de 27 și 28 noiembrie 2018, a avut loc la Coventry, Marea Britanie, târgul „Expozitia naționala de vopsit și decorat 2018”. Am vizitat târgul pentru a obține o prezentare generală a evoluțiilor și tendințelor de pe piața engleză și vă prezentăm prima impresie și prezentare generală a acestuia cu tema „tehnologia pulverizarii”.

Schulungsangebot von PaintTech

National Painting and Decorating Show 2018 in Coventry

Wagner HC 750 Spachtelgerät

Graco GX 21 Umbau mit Lacktrichter

Graco GMax II 5900 Airless mit Benzinmotor

Graco JetRoller im Test

Ian Crump präsentiert luftunterstütztes Spritzen

Messebesucher testet Spritzverfahren

Idaho Painter erklärt den Einsatz von Lanzen

SprayZone - Stand zum Thema wie spritzt man richtig Idaho Painter spritzt mit doppel-köpfiger Lanze

Subiectul tehnologiei de pulverizare a fost în mod clar una dintre cele mai mari tendințe la târg. Pe lângă standurile marilor producători Wagner și Graco, această temă a fost prezentă la mulți alți expozanți. Astfel, multe standuri de producători de vopsele, echipamente individuale Airless ar putea fi găsite ca obiect de expoziție. Partenerul nostru și furnizorul nostru de formare PaintTech a fost de asemenea prezent cu un stand la târg. În plus, Ian Crump, directorul general al PaintTech, a preluat organizarea unei zone speciale la târg, SprayZone.

SprayZone – încercați-l si testați-l – tehnologia de pulverizare a vopselei

SprayZone se referea la tehnologia de pulverizare, utilizatorul fiind pe primul plan. Aceasta înseamnă că ați putea încerca diferite tehnici de pulverizare și dispozitive de pulverizare. Diferite pulverizatoare de vopsea erau disponibile de la Airless la HVLP. Experții s-au aflat la fața locului pentru a răspunde la întrebări, a vorbi în magazin și a face schimb de experiențe. SprayZone a fost o idee excelentă din partea managementului expoziției și o bună completare a standurilor expoziționale ale producătorilor.

The booth was very well visited on both days of the fair, a special highlight was the spray competition, where visitors could coat small cabinet doors and was rated for quality and speed.

Standul producătorului Wagner

Producătorul Wagner a fost desigur reprezentat cu un stand mare. Au fost prezentate diverse modele home și entry-level din seria ControlPro, modelele XVLP 3500 și 5000, precum și Wagner SF 23 Plus și HeavyCoat 750. În plus, au fost prezentate pulverizatoarele din seria ProSpray precum PS 3.20 și PS3. 21 .

Wagner se bazează pe două tendințe pe piața engleză, gletul este în prezent un subiect important. Cu toate acestea, pe piața britanică, există problema alimentării cu energie a pulverizatorilor mai mari. În plus, pentru începători sunt oferite pulverizatoare mai mici din seria PS sau din seria ControlPro.  Se întâmplă multe pe piața engleză.

Graco la târgul din Coventry

Graco a avut, de asemenea, un stand mare la spectacol. Cu modelele Graco T-Max 657, Graco Mark V și APX, producătorul albastru se bazează, de asemenea, pe tendința gletului din Marea Britanie. Modele mai mari, cum ar fi Graco Mark VII sau Mark X, nu au fost prezentate, deoarece rețeaua electrică engleză pentru aceste modele este insuficientă. Dar chiar și sistemele de joasă presiune, cum ar fi Graco TurboForce II FinishPro HVLP ProContractor 9.5 sau Graco Ultra și UltraMax Airless cu baterii ar putea fi testate.

În plus față de Graco FinishPro II 395 PC echipat cu pistol G40, Graco UltraMax II 695 și T-Max 657 erau gata pentru vizitatori. Wagner și Graco nu au prezentat modele noi. Cu toate acestea, Graco a lăsat să se vadă că noutățile pentru culoarea corectă, extensia și fațada sunt planificate în martie 2019 la Köln.

PaintTech – instruire în tehnologia de pulverizare în Anglia și Irlanda

The PaintTech Academy oferă instruire în toate aspectele tehnologiei de pulverizare în patru locații din Anglia și Irlanda. La expozitie, întreaga echipă a fost pe standul PaintTech și SprayZone la fața locului pentru a răspunde la toate întrebările participanților și studenților interesați la seminar. A fost frumos să văd mulți foști studenți oprind lângă stand, împărtășind impresiile și progresele lor după ce au participat la un curs de PaintTech.

Feedback-ul de la studenții anteriori este copleșitor de mare și se pare că se obține un set de abilități superioare de vopsit lucrând cu Ian și echipa sa.

Idaho Painter

Chris Berry, mai cunoscut sub numele de Idaho Painter, a fost, de asemenea, activ la diferite standuri. A petrecut mult timp în SprayZone pentru a discuta cu zugrav despre tehnologia și echipamentele de pulverizare și pentru a face schimb de idei. Printre altele, avea o lance cu el, care poate fi scoasă la o înălțime de 3,80 m și utilizată pentru pulverizarea cu echipament Airless. De asemenea, avea o lance cu dublu cap, care a atras atenția. În articolul Lance cu două capete pentru pulverizarea Airless, am avut o primă impresie despre lance. În curând va urma un test amplu.

Idaho Painter este un zugrav și un om de familie mult iubit. Admirăm videoclipurile oneste și informative pe care le scoate pe  canalul sau de YouTube.

Îți place conținutul nostru? Puteți găsi mai multe aici:

Accesaţi pagina noastră de Facebook

Vezi canalul nostru YouTube Airless Discounter

Airless Discounter Cont Instagram

Dacă aveţi întrebări?

Pentru orice întrebări suplimentare sau dacă doriți să puneți mâna pe unul dintre aceste produse văzute în acest articol, completați formularul nostru de contact sau trimiteți-ne prin e-mail . Dacă doriți să achiziționați unul dintre produsele menționate mai sus, le puteți consulta pe magazinul nostru online.