Soarele, ploaia, grindina, vântul, iar acoperișul trebuie să poată rezista mult. De-a lungul anilor, aceste influențe externe afectează plăcile de acoperiș și deteriorează acoperirea. Există riscul ca apa și înghețul să pătrundă în țiglele acoperișului și să provoace daune suplimentare. În mod similar, creșterea mușchilor și a algelor il poate afecta.  O vopsire profesională a acoperișului cu o pompa de pulverizat airless poate oferi un remediu și menține starea și valoarea acoperișului.

Folosirea unui pulverizator airless pentru vopsirea acoperișului

În acest scop, acoperișul este curățat cu un produs de curățare de înaltă presiune și, dacă este necesar, este reparat. Aceasta este urmată de vopsirea acoperișului cu o vopsea specială pentru acoperiș cu o pompa airless. Pompa pentru aplicarea vopselei de acoperiș ar trebui să aducă suficientă putere pentru a obține un rezultat de lucru curat și uniform. Majoritatea vopselelor de acoperiș trebuie prelucrate cu o duză de dimensiunile 521, 523 sau 525.

Iată câteva sfaturi pentru vopsele standard pentru acoperiș:

  • Caparol Disboroof 408 – dimensiunea duzei 521 la 525
  • Emalux vopsea acoperis – dimensiunea duzei 521
  • Imparat Imo-roof vopsea acoperis – dimensiunea duzei 521 la 525
  • ISO PAINT isonite- dimensiunea duzei 519 si 521
  • Mipa WBS vopsea acoperis – dimensiunea duzei 521
  • RELIUS Roof Acrylic- dimensiunea duzei 521 la 527
  • Remmers roof color E – dimensiunea duzei 521 la 525
  • Quadra vopsea acoperis– dimensiunea duzei 521

Următoarele pompe airless sunt potrivite pentru pulverizarea acestor vopsele de acoperis:

FARBMAX Airless M10 Plus

FARBMAX Airless M10 Plus

Wagner SF 33 Plus

Wagner SuperFinish SF 33 PLUS - 2388259

Graco Ultra Max II 795

Graco ULTRA MAX II 795 STANDARD - 17E639

În plus, pompa de vopsea trebuie să fie echipat cu un furtun de 30 m pentru a asigura o libertate suficientă de mișcare pe acoperiș. O  extensie de pulverizare   permite aplicarea flexibilă a vopselei de acoperiș în special pe margini sau pe acoperiș. Pentru cei ambițioși care doresc să o facă singuri sau profesioniștii care rareori realizează vopsiri de acoperiș, închirierea unui dispozitiv airless, mai degrabă decât achiziționarea, este probabil cea mai bună opțiune.

Îți place conținutul nostru? Puteți găsi mai multe aici:

Accesaţi pagina noastră de Facebook

Vezi canalul nostru YouTube Airless Discounter

Airless Discounter Cont Instagram

Dacă aveţi întrebări?

Pentru orice întrebări suplimentare sau dacă doriți să puneți mâna pe unul dintre aceste produse văzute în acest articol, completați formularul nostru de contact sau trimiteți-ne prin e-mail . Dacă doriți să achiziționați unul dintre produsele menționate mai sus, le puteți consulta pe magazinul nostru online.