Piesele de schimb și fisele tehnice necesare pentru reparația și întreținerea modelului Wagner Airless 6500 HN-E sunt rezumate în acest articol. Un tabel oferă o prezentare rapidă a pieselor de schimb esențiale, cum ar fi diafragma, supapa de admisie, supapa de ieșire, regulatorul de presiune și supapa de retur. Manualul de instrucțiuni al Wagner Airless 6500 oferă atât o înțelegere rapidă a structurii pulverizatorului, cât și o descriere detaliată a pieselor de schimb de care ați putea avea nevoie în caz de avarie. La pagina 28 din manualul de instructiuni , veți găsi o fisa tehnica cuprinzătoare cu numerele de piese de schimb Wagner.

Wagner Airless 6500 HN-E

Wagner Airless 6500 HN-E este o pompă cu membrană electrică cu o presiune maximă de lucru de 250 bari și o capacitate mai mare de 4L / min. Acest pulverizator este potrivit în special pentru proiecte de dimensiuni medii, cum ar fi fațade, depozite, apartamente și spații comerciale, precum și vopsirea și acoperirea acoperișului. Designul pulverizatorului este foarte simplu și robust. A fost introdus de Wagner pe piața germană în urmă cu mai bine de 40 de ani și este folosit și astăzi de zugravi și acoperitori de acoperiș. Deoarece pulverizatorul este destul de vechi, ar trebui să luați în considerare cu atenție dacă reparația merită costul pieselor de schimb. Tabelul de mai jos oferă informații rapide despre principalele piese de schimb și prețurile acestora, pentru a vă ajuta să decideți dacă repararea este cea mai bună opțiune.

Fisa tehnica a modelului Wagner Airless 6500 HN-E este disponibila la pagina 28 din  manualul de instructiuni.

Notă: Dacă tabelul nu este afișat corect pe telefonul dvs. smartphone, vă sugerăm să îl rotiți sau să glisați și să mutați rândurile din interiorul tabelului.

Ref.

Numar articol

Descriere articol

11 0010760 (nu mai este disponibil) (Inlet valve from an alternative manufacturer)
9 0036350 inlocuit de 0169248 Relief valve, cpl.
27 0010845 inlocuit de 0340223 Pressure regulator, cpl.
20 0011185 Diaphragm, cpl.
4 0010775 Outlet valve

Îți place conținutul nostru? Puteți găsi mai multe aici:

Accesaţi pagina noastră de Facebook

Vezi canalul nostru YouTube Airless Discounter

Airless Discounter Cont Instagram

Dacă aveţi întrebări?

Pentru orice întrebări suplimentare sau dacă doriți să puneți mâna pe unul dintre aceste produse văzute în acest articol, completați formularul nostru de contact sau trimiteți-ne prin e-mail. Dacă doriți să achiziționați unul dintre produsele menționate mai sus, le puteți consulta pe magazinul nostru online.  Ne puteți vizita și la  sediul nostru în timpul programului de lucru.