Wagner Finish 106 B ex este un pulverizator airless cu pompă cu membrană destul de vechi, deosebit de popular în rândul tâmplarilor. Deoarece modelul nu este actualizat, înainte de a investi în reparația acestuia, trebuie avut în vedere faptul că nu toate piesele de schimb sunt disponibile de la producătorul Wagner. În timp ce diafragma, componentele supapei de ieșire și ale supapei de retur sunt încă disponibile, supapa de admisie nu mai este fabricată. Următorul articol vă va oferi o prezentare completă a celor mai comune piese de schimb ale pulverizatorului. Dacă repararea Wagner Finish 106 B ex nu merită,  Wagner Aircoat SF 23 Plus  oferă o alternativă adecvată. Dacă sunteți în căutarea unui model rezistent la explozii, atunci luați în considerare Wagner Puma 28-40.

Piese de schimb ale Wagner Finish 106 B ex

Vă prezentăm mai jos o prezentare generală a celor mai importante piese de schimb ale Wagner Finish 106 B ex.

Notă: Dacă tabelul nu este afișat corect pe telefonul dvs. smartphone, vă sugerăm să îl rotiți sau să glisați și să mutați rândurile din interiorul tabelului.

In manualul de instructiuni al Wagner Finish 106 B ex, veți găsi fisa tehnica cu o listă a tuturor pieselor de schimb la paginile 18-23.

Wagner Finish 106 B ex era livrat împreună cu pistolul de pulverizare Wagner Aircoat GM 2600, dintre care unele piese de schimb sunt încă disponibile. Cu toate acestea, dacă doriți să schimbați pistolul, Wagner 4600 AC oferă un substitut robust.

Găsiți mai multe informații despre toate piesele de schimb Wagner in   Wagner fise tehnice si piese de schimb

Îți place conținutul nostru? Puteți găsi mai multe aici:

Accesaţi pagina noastră de Facebook

Vezi canalul nostru YouTube Airless Discounter

Airless Discounter Cont Instagram

Dacă aveţi întrebări?

Pentru orice întrebări suplimentare sau dacă doriți să puneți mâna pe unul dintre aceste produse văzute în acest articol, completați formularul nostru de contact sau trimiteți-ne prin e-mail. Dacă doriți să achiziționați unul dintre produsele menționate mai sus, le puteți consulta pe magazinul nostru online.  Ne puteți vizita și la  sediul nostru în timpul programului de lucru.