Acum câteva săptămâni l-am găzduit pe Chris zugravul Idaho și familia sa pentru câteva zile pentru a vizita Berlinul și a afla mai multe despre Germania. În plus față de discuțiile despre magazin, a avut și timp să exploreze orașul și să-l conducă pe infamul Trabant! Ne-am gândit că ar fi o idee minunată să-i dovedim abilitățile de zugrav prin prin pulverizarea Zidului Berlinului. Mai multe în videoclip:

Nu vă faceți griji, toate vechile opere de artă de pe banda de perete au fost păstrate. Înregistrările au fost filmate în Mauerpark, Berlin. Există o prevedere a zidului care este disponibilă atât artiștilor recreaționali, cât și profesioniștilor. Puteți consulta noi lucrări de artă într-o după-amiază de duminică, când majoritatea artiștilor creează modele noi. Fii pregătit pentru aglomeratie! Mauerpark devine foarte, foarte ocupat!

Pentru toți cei care nu îl cunoașteți pe Chris din videoclipurile sale, iată câteva informații suplimentare. În urmă cu câțiva ani, sub numele de Idaho Painter, Chris a început să facă videoclipuri despre munca sa de zugrav. Acestea sunt în mare parte videoclipuri scurte cu sfaturi și trucuri. Adesea, el folosea echipament de pulverizare airless a vopselei. Chris are peste 20 de pulverizatoare de marcă diferite și peste 20 de ani de experiență în tehnologia de pulverizare. Videoclipurile sale au fost vizionate doar pe YouTube de peste 30 de milioane de ori și este probabil cel mai faimos zugrav din SUA. Toate videoclipurile sale și mai multe informații pot fi găsite pe canalul youtube al Idaho Painters.

Ați încercat să pulverizați Zidul Berlinului înainte? Împărtășiți-vă experiența despre lucrările de artă găsite în Mauerpark. Ați văzut imaginea „Paint Life” pe perete? Trimite-ne o poză pentru a ne demonstra!

Dacă doriți să aflați mai multe despre lumea minunată a pulverizării airless, puteți completa un formular de contact de mai jos. Dacă sunteți interesat să verificați unele dintre produsele noastre,magazinul nostru online.

Îți place conținutul nostru? Puteți găsi mai multe aici:

Accesaţi pagina noastră de Facebook

Vezi canalul nostru YouTube Airless Discounter

Airless Discounter Cont Instagram

Dacă aveţi întrebări?

Pentru orice întrebări suplimentare sau dacă doriți să puneți mâna pe unul dintre aceste produse văzute în acest articol, completați formularul nostru de contact sau trimiteți-ne prin e-mail . Dacă doriți să achiziționați unul dintre produsele menționate mai sus, le puteți consulta pe magazinul nostru online.